Call us: 00-34-958-763900

Entreekaarten Alhambra: prijzen en praktische tips

By in Geschichte von Andalusien with 0 Comments

Sinds 1 mei 2020 is er een nieuw entreekaartensysteem geïntroduceerd en daarbij is de informatie uit dit artikel gedeeltelijk verouderd. Klik hier om het nieuwe artikel te lezen
Het Alhambra in Granada, is een van de meest bezochte monumenten in Spanje. Elk jaar ontvangt het Alhambra zo’n 3 miljoen bezoekers. Daarom adviseren wij u om uw entreekaarten of tickets enkele maanden van te voren reeds te kopen.
Er zijn verschillende soorten bezoeken:– Dagbezoek– Avondbezoek– Individueel bezoek– Groepsbezoek– Lesbezoek (voor groepen studenten)– Met gids– Met de audio-ontvanger,– Alleen de tuinen Generalife. Partal en Alcazaba.

Je goed vooraf oriënteren op de mogelijkheden is belangrijk omdat de prijzen afhankelijk zijn van het type van het bezoek, van waar je de kaarten verkrijgt en de betalingswijze.

 

Alhambra

 

Er zijn verschillende manieren om entreekaarten te verkrijgen:
1.. Op de dag zelf, aan het loket van het Alhambra om het hele Alhambra te zien
Volwassenen 14,00 €Gehandicapten € 8,00Gepensioneerden EU 9,00 €Kinderen onder de 12 jaar gratisKinderen 12-15 jaar € 8,00Jongeren met jeugd-kaart € 9,00
Wil je kaarten hebben voor kinderen, gepensioneerden of jongeren: vergeet niet bewijzen mee te nemen van leeftijd/omstandigheid. Als je dit niet kunt aantonen, zal gewoon de volle prijs in rekening gebracht worden. 
El Partal, Alhambra

 

Als je alleen de tuinen (Generalife, Partal en Alcazaba) wilt bezoeken is de prijs € 8,00.

 

• Het maximale aantal kaarten is 10 kaarten per persoon.
• Er is een mogelijkheid om kaartjes te kopen op de dag als u vóór 08:00 bij het Alhambra bent. Maar de rijen kunnen erg lang zijn. 
• Aan de balie worden alleen contante betalingen  geaccepteerd. 
• Tickets verkregen bij de kassa zijn alleen geldig voor de dag aankoop. 
• Het is raadzaam om tickets voor het Alhambra te verkrijgen op voorhand.

 

2 Vooraf online.
• De Alhambra tickets kunnen worden gekocht van 1 dag tot 3 maanden van tevoren, maar niet op de dag zelf.
• U kunt de dag van het bezoek en het aantal entreekaarten (maximaal 10 per persoon) en de tijd te kiezen (8: 30-14: 00 of 14: 00-18: 00). De tijd van toegang to de Nasrid paleizen wordt automatisch gegeven, maar die kunt u veranderen door te klikken op „cambiar“. U kunt eerst de andere monumenten bezoeken en eindigenen met het bezoek aan de Nasrid paleizen op de op uw ticket vermelde tijd.
• Het is mogelijk om tickets voor de Alhamabra kopen op het volgende resultaat: http://https://tickets.alhambra-patronato.es/en/
Deze site berekent een commissie van 0,85 € per reservering (dat wil zeggen, een totale prijs € 14,85)

* geactualiseerd oktober 2017
3. Vooraf telefonisch
• Het is mogelijk om tickets voor het Alhambra te krijgen op telefoonnummer (0034) 902 888 001 (Eenmaal in Spanje) of (0034) 934 923 750 (van buiten Spanje).
• De Alhambra tickets kunnen worden gekocht van 1 dag tot 3 maanden van tevoren, maar nooit voor dezelfde dag. Er is een commissie: 1,40 € per boeking.
 tijdstip van het bezoek van paleis kan niet worden geselecteerd, tenzij u dit doen via het internet.
4. Met een erkend reisbureau: Viajes Halcon.

 

5. Er is een andere mogelijkheid om entreekaarten aan te schaffen (bijvoorbeeld als de tickets via ticketmaster allemaal verkocht zijn) en dat is door een Stadsbezoek kaart van Granada  te kopen (Bono Turístico Granada) Zie de volgende pagina van Caja Granada.

 

Deze kaart is inclusief: toegang tot het Alhambra, kortingen bij entree van andere monumenten, gratis reizen op de bussen in de stad en andere voordelen.

 

De prijs van het Bono Turistico is 25-27 € voor 3 dagen, en 30 tot 32.50 € voor 5 dagen. Het is geldig voor: volwassenen, kinderen, mensen met een handicap, gepensioneerden, etc.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Granada Card of per telefoon: 0034- 902100095 of  0034- 958244500

 

Ahambra

 

Belangrijk:
Op de entreekaart vind je een bepaalde tijd om de Nasrid paleizen te bekijken. Er is een bepaalde tijd, omdat veel mensen deze paleizen willen bezoeken, maar idaar het een afgesloten ruimte betreft kan het aantal bezoekers slechts beperkt zijn.
Eenmaal betaalde kaarten kunnen niet gerourneerd worden en worden niet terugbetaald. Ook kunt u de datum en het tijdstip van het bezoek na aankoop niet meer veranderen.
Als de credit card waarmee je kaarten gekocht hebt van een Spaanse bank is, dan moet je naar de loketten van het Alhambra om je tickets op te halen. U moet de gebruikte credit card en je ID-kaart bij je hebben. Wees voorzichtig, want er zijn twee rijen, één voor gereserveerde kaarten en voor ongereserveerde kaarten.
Als de creditcard werd afgegeven in Spanje, kun je de kaarrten ophalen bij de gele kaartmachines die zich rechts bij de ingang van het Alhambra achter de toeristische winkel bevinden.
Ook voor een groepsbezoek moet je vooraf reserveren.
Sites voor meer informatie:
Om een ​​huis in de provincie Granada te huren : klik hier
Informatie April 2016 
Share This